Jäsenasiat

Alkoholi- ja huumetutkijain seurassa on tällä hetkellä noin 250 jäsentä. Seuran jäsenyys ei edellytä alkoholi- tai huumetutkimuksen parissa työskentelyä, vaikka suuri osa jäsenistä työskenteleekin päihdetutkimuksen ja/tai -hoidon parissa.

Vuonna 2018 seuran jäsenmaksu on 20 euroa varsinaisilta jäseniltä ja 15 euroa perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta, työttömiltä ja eläkeläisiltä. Kannatusjäseniltä jäsenmaksu on 100 euroa.

Jos liityt…

  • Saat ajankohtaista tietoa päihdetutkimuksen tuloksista ja muista kiinnostavista aiheista seuran järjestämissä seminaareissa.
  • Alkoholi- ja huumetutkijain seura tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua oman alan toimijoiden kanssa, sekä solmia kontakteja myös muihin päihdealalla toimiviin.
  • Saat 2-3 kertaa vuodessa seuran uutiskirjeen, jossa tiedotetaan seuran seminaareista ja muista ajankohtaisista aiheista, kuten tuoreista tutkimustuloksista sekä jatketaan keskustelua myös seminaarien ulkopuolella.
  • Liittyessäsi seuran sähköpostilistalle, varmistat että saat tuoreimman tiedon nopeasti ja helposti.

Alkoholi- ja huumetutkijain seuran jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla nimesi ja osoitetietosi sähköpostitse seuran sihteerille Kati Katajalle sihteeri(at)ahts.fi tai puhelimitse 0440 945 276.

Henkilötietolain edellyttämän rekisteriselosteen löydät tästä: AHTS – Rekisteriseloste (PDF)